Twitter, Facebook, Instagram, 9GAG

TL;DR? Dan, volg en like: Facebook, Twitter, Instagram, 9GAG!

Ja, Meneer D zit ook op TwitterMeneer D op Twitter - @talendblog. Maar Meneer D gaat zich daar niet helemaal suf kwetteren, tweeten, (kie)re(wie)tweeten en zwaar interacteren met alle fladderende twitteraars daars. – edit – inmiddels lijkt het daar wel op (5/6/2012)

De idee van Meneer D is, dat niet iedereen spontaan blogs volgt, de Nieuwe Media Mensch is lui. Of beter gezegd: Web2.0 is niet van het kom-maar-halen principe, maar van het kom-maar-brengen-waar-ik-zit principe. Dus om het al mijn – hopelijk toekomstig – trouwe lezers gemakkelijk te maken, wordt elk bericht op dit blog ook automatisch getwitterd. Als je zelf lekker twittert, dus even @talendblog volgen. Dat maakt het je een stuk makkelijker om meteen te zien wanneer er wat nieuws op dit blog staat. Meneer D staat voor jouw gemak. Of uw gemak. Kies maar. Deel maar. (het delen van dit blog wordt dan ook van harte aanbevolen)
In deze tijden van moderne menschen kun je niet verwachten dat eenieder spontaan Meneer D’s blog, dit blog, bezoekt. De mensch komt niet meer naar de berg toe. De berg moet naar de mensch toe komen. Waar de mensch is, moet men – indien men dat wenst – automatisch en in het gerief van de comfort zone van die mensch – jij dus – een notificatie of snippet of flard kunnen zien van nieuwe posts op dit blog. Vandaar dat Meneer D sinds het begin van dit blog al op Twitter actief is.

En vanaf begin juni 2012 ook op Facebook. Want face it, niet ieder mensch zit op Twitter. Daarenboven wil Meneer D met zijn alter ego Meneer D (er is ook nog een privépersoon die niet Meneer D heet en niet continu met taal bezig is) niet continu zijn privévrienden op Facebook lastig vallen met allerhande updates en woordgrappen die op dit blog verschijnen. Vandaar dat een ware Page op Facebook in het leven is geroepen. Eenieder die het leuk vindt, kan de Page van Meneer D liken / vind ik leuken en als het goed is updates op dit blog in zijn of haar Timeline zien verschijnen.

Dus like en nodig je vrienden op Facebook uit! Zie: Meneer D’s Facebook Page

Je kunt je natuurlijk ook gewoon op dit blog abonneren per e-mail, als je van de RSS of blog-o-sferen bent. Zie hiervoor onderaan de rechter menukolom.

Sinds 23 juli 2015 zit Meneer D ook op 9GAG om memes en Categorie: beeldtaal te delen.

En om meer beeldend te blijven sinds 29 maart 2016 ook op Instagram. Voor de nodige beeldgrappen en cartoons. Dus volg @talendblog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s