PDF met spelregels aanvragen

Introductie | Speluitleg en spelregels | Creative Commons Licentie

Meneer D's Woordassociatiespel - logo

Meneer D’s Woordassociatiespel is alleen verkrijgbaar als PDF. Het is niet in de winkel te koop. Het spel is niet te downloaden. Het is via onderstaand formulier wel gratis verkrijgbaar.

Wil je Meneer D’s Woordassociatiespel als PDF ontvangen, vul dan onderstaand formulier in. Meneer D mailt je de PDF zo snel mogelijk toe (dit kan enkele dagen duren en in het verleden tot behoorlijk lang, maar je krijgt de PDF altijd).

Deze PDF kun je uitprinten en verder verspreiden. Naast overzichtelijke spelregels met voorbeelden, bevat de PDF ook een verzameling beginwoorden die je desgewenst uit kunt knippen en husselen. Dit maakt het makkelijker als je geen goed beginwoord weet of wilt bedenken. Tevens bevat de PDF een afdrukbaar speelvel. Dit kan handig zijn als je geen beschikking hebt over flipover-vellen met ruitjes.

Meneer D's Woordassociatiespel - Creative Commons LicentievoorwaardenLet op! Zowel voor de spelregels op dit blog als de PDF geldt een Creative Commons licentie. Lees eerst de Creative Commons Licentievoorwaarden.

In het formulier hieronder kun je aangeven of je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Feedback? Mocht je het spel al gespeeld hebben, dan is Meneer D ook zeer benieuwd naar jouw feedback. Deze kun je ook in onderstaand formulier kwijt. Vermeld graag de setting waarin je het gespeeld hebt (organisatie, leeftijdsgroepen, met welk doel en hoe het werd ervaren). Alvast bedankt!

 
 
Geef hieronder aan waarvoor en voor wat voor organisatie of in welke setting je Meneer D’s Woordassociatiespel wilt gebruiken. Hiermee kan Meneer D een goed overzicht krijgen van waar het spel gespeeld wordt.

Als je hebt aangegeven feedback te willen geven op het spel, dan kan dat ook in onderstaand veld.

De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Meneer D zal deze niet met derden delen. De gegevens worden alleen gebruikt om de PDF met Meneer D’s Woordassociatiespel naar je te mailen. Hoogstens zal Meneer D ooit een e-mail sturen met een vraag voor feedback.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s