Creative Commons Licentie

Introductie | Speluitleg en spelregels | PDF met spelregels aanvragen

Meneer D's Woordassociatiespel - logo

Creative Commons Licentie | Website versus PDF | Hergebruik en verspreiding

Geen Afgeleide werken — De gebruiker mag het werk niet bewerken. Niet-commercieel — De gebruiker mag het werk niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Indien je het wel commercieel wilt gebruiken, neem dan contact op met Meneer D. Naamsvermelding — De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met je werk of je gebruik van het werk). Deze naam betreft "Meneer D's Woordassociatiespel" met vermelding van de link https://talendblog.wordpress.com/woordassociatiespel/.

Creative Commons Licentie

Meneer D’s Woordassociatiespel is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie (lees de vereenvoudigde voorwaarden of de complete licentie door!). Dit is vergelijkbaar met copyright, waarmee Meneer D aangeeft hoe door wie het Woordassociatiespel gekopieerd of gedeeld mag worden. Het spel spelen of delen betekent dat je hiermee akkoord gaat. Waar het feitelijk op neer komt: Zo lang je de PDF met de beschrijving van Meneer D’s Woordassociatiespel niet wijzigt in welke zin dan ook én het spel niet in commerciële context gebruikt, dan is het goed. Het liefst ziet Meneer D dat elke nieuwe gebruiker zelf een PDF aanvraagt. Dan heeft Meneer D inzicht in waar en door wie het spel gespeeld wordt.

Website versus PDF

Het Woordassociatiespel is zowel op dit blog beschreven, als verkrijgbaar in de PDF. De licentievoorwaarden gelden voor beide. Het is niet de bedoeling (het is zelfs onhandig) dat de (tekst van de) website gedeeld of uitgeprint wordt. Om uit te printen, overzichtelijk te lezen, bij het spelen te gebruiken of om te delen is Meneer D’s Woordassociatiespel als PDF verkrijgbaar. Geheel gratis. Je kunt uiteraard altijd de link van Meneer D’s Woordassociatiespel delen: https://talendblog.wordpress.com/woordassociatiespel/.

Hergebruik en verspreiding

Let op — Bij hergebruik of verspreiding dient de gebruiker de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan derden. De beste manier om dit te doen is door middel van een link naar Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie en Meneer D’s Woordassociatiespel. De PDF met speluitleg voldoet hier al aan.
Creative Commons Licentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s