Schrijven Online: Winnaar microwedstrijd IJsbloemen bekend!

Zoals reeds eerder aangekondigd, was er de leuke 100-woordenwedstrijd van Schrijven Online met als thema IJsbloemen. Meneer D zond zijn verhaal ‘Modderijs‘ in.

Nu is er de uitslag! Zie de website van Schrijven Online: Winnaar microwedstrijd IJsbloemen bekend! De winnaar en de andere drie verhalen in de top 3 (ja, dat kan) zijn daar ook te lezen.

Helaas heeft Meneer D de shortlist dan wel top 3 niet gehaald. Bianca Nederlof heeft met haar verhaal ‘Voor jou’ terecht gewonnen. Uit de shortlist was dit voor Meneer D echt de beste! Sowieso was de shortlist (te verwachten) sterk. Goede continuïteit in de verhalen, allemaal met een twist aan het eind. Voor Meneer D had ‘IJsbloemen’ van Sonja Tigelaar de nummer 2 mogen zijn (nu 3b). De jury had overigens wat geëmancipeerder mogen zijn; vier vrouwen in de top 3 en nul mannen?

Voor Meneer D toch erg leuk dat de winnares Bianca Nederlof heeft gereageerd op Meneer D’s verhaal ‘Modderijs’. Van haar had Meneer D in de top 3 gemogen. Van Meneer D ook. Vooral de meer poëtische zinnen worden gewaardeerd, wat Meneer D leuk vindt om te horen! Dank je, Bianca.

Op naar de volgende schrijfwedstrijd. En nee, Meneer D zal zich niet alleen toeleggen op poëzie, omdat zijn poëtische zinnen gewaardeerd worden (niet alleen in dit geval). Verhalen moeten ook geschreven worden, toch?

Auteur: Meneer D

Meneer D is een taalpurist en woordengoochelaar.

4 gedachten over “Schrijven Online: Winnaar microwedstrijd IJsbloemen bekend!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s