Zeg niet… Maar… – Reeks ten einde!

Sinds 1 oktober heeft Meneer D elke dag een Zeg niet… Maar… grap gepubliceerd. Dat zijn er 61. Eenenzestig ofwel LXI. Meneer D is trots. Zelfs een lading neologismes bedacht.

Meneer D mocht ook een paar Zeg niets publiceren die anderen via Twitter hadden aangeleverd. Daar was Meneer D erg blij mee; het betekent dat andere mensen ook met de Zeg niet… Maar… grappen aan de haal gaan en er lol aan beleven. Daar gaat het om: spelen met taal en woorden is leuk. Voor Meneer D in elk geval!

Voor wie nog wil weten hoe Meneer D nu tot deze reeks kwam (iets met Guust Flater) en hoe het in francofone regionen leeft, moet even de introductie lezen.

Meneer D hoopt dat lezers, jij dus, minimaal enkele leuke grappen hebben gelezen en er plezier aan hebt beleefd. Meneer D richt zich nu weer op andere Spielerei met woorden en taal. Zoals de Six Word Story reeks die nog loopt (zie hier de achtergronden daarvan).

Voor het gemak: Alle Zeg niet… Maar… grappen in één overzicht. Wel even op Oudere berichten onderaan klikken en daarna nog een keer onderaan op Oudere berichten klikken. Alle 61 grappen beslaan namelijk drie pagina’s…

Benieuwd wat er op Twitter nog gebeurt? Zoek dan op #zegnietmaar. Twitter is niet zo goed in historie bijhouden; je kunt niet ver terug in de tijd, maar ziet wel de actuele Zeg niet… Maar… tweets. Als Meneer D of anderen ze nog posten.

Dus voel je vrij en post je eigen Zeg niet… Maar… grappen op Twitter (met #zegnietmaar en @talendblog). Je kunt ze ook als commentaar op dit blog achterlaten. Dat wordt Meneer D hogelijk gewaardeerd!

Advertenties

Auteur: Meneer D

Meneer D is een taalpurist en woordengoochelaar.

2 gedachten over “Zeg niet… Maar… – Reeks ten einde!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s