Meneer D gaat bloggen

Jawel, Meneer D gaat bloggen. Dat bloggen deed en doet hij al vele jaren. Maar niet op dit blog. En niet exclusief over taal. Of over taal? Mét taal. Spelen en goochelen met taal. En met woorden. Woorden via homofone en homonieme relaties uit elkaar trekken en bij elkaar voegen. Hopen dat dat leuk wordt. Vast wel. Zolang Meneer D zich maar vermaakt. Met oneliners, gedichten, taalobservaties, vergelijkingen, kromme etymologie en wat me maar bezig houdt.

Meneer D is verder een taalpurist en probeert elk woord zorgvuldig te kiezen. Mocht je onverhoopt een taalfout, typefout, drukfout, asymmetrie, slordige zin, fout gebruik van interpunctie, spaties en diacritische tekens tegenkomen, schroom dan niet om mij erop te wijzen! Let wel op, ik schrijf soms bewust iets onjuist, creatief of neologisch for the sake of the pun…

Veel plezier hier!

Advertenties

Auteur: Meneer D

Meneer D is een taalpurist en woordengoochelaar.

One thought on “Meneer D gaat bloggen”

  1. Geachte meneer D,
    Naar aanleiding van enig gekwetter: ik zal 26 februari graag de poëtische bespiegelingen volgen. Leuk om een dergelijke activiteit aangkondigd te zien, helaas geen tijd (om over talent maar te zwijgen).
    Vriendelijke groet, Toon van der Ven, @TaalNoot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s